Reghecampf spune că Mircea Sandu a dat ordin să nu fie înregistrat un contract depus de soţia sa. REACŢIA preşedintelui FRF

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, că preşedintele FRF, Mircea Sandu, a dat ordin angajaţilor federaţiei să nu înregistreze un contract al unui jucător, depus de soţia sa, impresarul Anamaria Prodan.

468 afișări
Imaginea articolului Reghecampf spune că Mircea Sandu a dat ordin să nu fie înregistrat un contract depus de soţia sa. REACŢIA preşedintelui FRF

Laurentiu Reghecampf si Ana Maria Prodan (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"La ce dialog să mai fiu dispus, dacă soţia mea, după aceste incidente, vrea să înregistreze un contract al unui jucător şi i se spune că nu i se înregistrează contractul, pentru că este ordin de la Mircea Sandu? Ce naiba, e răutate. Nu mai vreau să intru în aceste discuţii, pentru că mi se pare prea mult. Mie îmi vine să râd, sincer. Dacă nu eşti în cercul unor oameni, dacă nu faci ce ţi se spune, dacă ai alte idei, dacă ai rezultate şi nu eşti în cercul lor, eşti duşmanul lor. Cum putem noi creşte valoarea fotbalului românesc? Trebuie să ştii să vorbeşti cu cine trebuie, nu ai voie să spui nimic, trebuie să stai în banca ta, nu ai voie să ai personalitate, nu ai voie să faci rezultate, pentru că dacă faci rezultate ies unii sau alţii şi îţi dau în cap. De la dialog şi până la a ajunge să se urască oamenii sau să nu ai voie să mergi să înregistrezi un contract pentru că cineva a intrat în conflict cu anumiţi oameni din federaţie, mi se pare prea mult", a spus Reghecampf, la DigiSport.

Laurenţiu Reghecampf a afirmat că a dorit să discute cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, însă a renunţat la idee, deoarece oficialul federaţiei nu se află în ţară. "Am vrut neapărat să am un dialog cu domnul Sandu între patru ochi să vorbim despre ce s-a întâmplat, despre program, despre jucători. Eu personal am vorbit cu Vali Argăseală şi l-am rugat să vorbească cu preşedintele Mircea Sandu. Nu ne dorim să avem scandal şi nu ne dorim să avem asemenea discuţii. Acum nu cred că mai are rost să vorbim, pentru că şi aşa este o atmosferă foarte încărcată şi am şi eu foarte multe lucruri de rezolvat în următoarea perioadă", a completat Reghecampf.

Între Steaua şi FRF s-a iscat un conflict, după ce oficialii campioanei au dorit ca meciul cu FC Vaslui, contând pentru etapa a X-a a Ligii I, să se dispute, duminică, 6 octombrie, iar federaţia nu a fost de acord, partida urmând să se dispute cu o zi mai devreme.

Mircea Sandu: Soţul soţiei a fost dezinformat

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a negat faptul că ar fi dat dispoziţie la federaţie să nu fie înregistrat un contract al unui jucător, depus de impresarul Anamaria Prodan, aşa cum a susţinut Laurenţiu Reghecampf, precizând că tehncianul Stelei a fost dezinformat.

Sandu a menţionat că a cerut lămuri la FRF şi a aflat că actele prezentate de o angajată a soţiei lui Reghecampf nu au fost înregistrate deoarece nu respectau regulamentul.

"Ce treabă am eu cu agenţii de jucători, când ei au un regulament? M-am informat. Nici măcar nu a fost Anamaria Prodan, ci o angajată a doamnei Reghecampf. Am vorbit şi cu doamna Reghecampf, pentru că pur şi simplu am rămas perplex. Nu vreau să mi se folosească numele nici de angajaţii mei, nici de alte persoane. Au fost cu nişte documente care nu erau în original. Unul singur era şi am înţeles că regulamentul cere patru documente în original, dintre care două rămân la federaţie şi două la agent. Soţul soţiei a fost dezinformat. Am vorbit cu Anamaria şi mi-a spus că i-a comunicat domnul Duru că i-am dat eu dispoziţie. L-am sunat pe Duru, care e prin Portugalia. «Mă, Durule, ce dispoziţie ţi-am dat eu vizavi de agenţii de jucători?» «Nu mi-aţi dat nicio dispoziţie.» «Păi uite ce se comunică la televizor». «Nu e adevărat!» «Când vii în ţară o să o rog şi pe doamna Reghecampf să vină şi o să vă pun faţă în faţă.» Bineînţeles că cineva minte", a spus, miercuri, Sandu, la DigiSport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici