Renzo Rossi: Massone l-a invitat pe Moraru să discute despre preluarea Rapidului, dar nu a primit răspuns

Fostul manager sportiv al FC Rapid, Renzo Rossi, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că omul de afaceri italian Angelo Massone l-a invitat pe acţionarul majoritar al grupării giuleştene, Valerii Moraru, să discute despre preluarea clubului, dar nu a primit un răspuns.

135 afișări
Imaginea articolului Renzo Rossi: Massone l-a invitat pe Moraru să discute despre preluarea Rapidului, dar nu a primit răspuns

Renzo Rossi (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Domnul Massone a luat la cunoştinţă de declaraţia domnului Moraru privind o întâlnire legată de preluarea clubului Rapid. Domnul Moraru a crezut că nu va primi niciun răspuns, însă nu a fost cazul. În acest sens, domnul Moraru şi soţia sa au fost invitaţi de Angelo Massone la Roma, pe cheltuiala dânsului, sau să stabilească dânsul o întâlnire oriunde doresc. Din păcate, domnul Moraru nu a dat niciun răspuns acestei invitaţii, asta deşi Angelo Massone este în continuare interesat să discute despre preluarea Rapidului. Aşteptăm în continuare un răspuns", a spus Renzo Rossi, apropiat al lui Angelo Massone.

Luni, Valerii Moraru a declarat, într-o conferinţă de presă, că vrea să demonstreze că Massone nu are bani, prin invitaţia lansată acestuia de a negocia o eventuală cedare a clubului Rapid. "Nu m-a contactat. Am vrut să demonstrez că domnul Massone doar vorbeşte şi nu are niciun sfanţ. Nu am avut o întâlnire, are numărul meu de telefon, am spus public, poate până diseară mă contactează", a spus atunci Moraru.

Basarabeanul Valerii Moraru a devenit în data de 26 iulie acţionarul majoritar al FC Rapid. În săptămânile ce au precedat tranzacţia, fostul acţionar majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir, a negociat şi cu investitorul italian Angelo Massone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici