VIDEO Revenire spectaculoasă a lui Novak Djokovic. Sportivul s-a calificat în sferturi, după ce a fost condus cu 2-0 de italianul Musetti

Liderul mondial al clasamentului ATP, Novak Djokovic, s-a calificat luni în sferturile de finală ale Grand Slam-ului de la Roland Garros, revenind spectaculos de la 0-2, în confruntarea cu Lorenzo Musetti (76 ATP). Italianul s-a retras în setul decisiv, la 2-2 şi 4-0 pentru Djokovic.

413 afișări
Imaginea articolului VIDEO Revenire spectaculoasă a lui Novak Djokovic. Sportivul s-a calificat în sferturi, după ce a fost condus cu 2-0 de italianul Musetti

Revenire spectaculoasă a lui Novak Djokovic. Sportivul s-a calificat în sferturi, după ce a fost condus cu 2-0 de italianul Musetti

Novak Djokovic a cedat primele două seturi, ambele la tiebreak, 6-7 (7), 6-7 (2), dar a revenit spectaculos, câştigând categoric următoarele două seturi, cu 6-1, 6-0.

În setul decisiv, Djokovic a solicitat intervenţia medicului, pentru o uşoară accidentare la mână. Sârbul a dus setul până la 4-0, când italianul Lorenzo Musetti a cedat fizic şi a fost nevoit să abandoneze.

Embed:

Novak Djokovic va întâlni în sferturile de finală un alt italian, pe Matteo Berrettini (9 ATP), care a beneficiat de abandonul lui Roger Federer.

Pentru prezenţa în semifinală, Novak Djokovic va fi recompensat cu 283.500 euro şi 360 puncte ATP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici