Robert Lewandowski şi Kingsley Coman s-au luat la bătaie la antrenamente

Chiar dacă au câştigat duelul cu Borussia Dortmund cu 5-0 şi au revenit pe primul loc în Bundesliga, problemele apar în continuare la Bayern. Conform publicaţiei Bild, doi jucători importanţi ai bavarezilor s-au luat la bătaie la antrenament chiar în faţa antrenorului Niko Kovac.

173 afișări
Imaginea articolului Robert Lewandowski şi Kingsley Coman s-au luat la bătaie la antrenamente

Robert Lewandowski şi Kingsley Coman s-au luat la bătaie la antrenamente

Este vorba despre Robert Lewandowski (30 de ani) şi Kingsley Coman (22 de ani). Când cei de la Bayern exersau fazele poziţionale la antrenament, golgheterul polonez l-a luat peste picior pe colegul său, lucru care nu i-a convenit mijlocaşului francez. Acesta nu s-a lăsat mai prejos şi a replicat, iar câteva momente mai târziu cei doi s-ar fi încăierat.

Niklas Sule şi Jerome Boateng au intervenit imediat, dar au avut nevoie şi de ajutorul altor colegi. Antrenorul Kovac a urmărit toate scena, dar nu a recurs la sancţiuni pentru cei doi fotbalişti, spre surprinderea celor prezenţi.

Bayern Munchen a fost eliminată din Liga Campionilor din optimi, după ce Liverpool s-a impus cu 3-1 la general. În tur, pe Anfield, cele două echipe au remizat, scor 0-0. Bavarezii sunt calificaţi în finala Cupei Germaniei, unde o vor întâlni pe Werder Bremen.

PROGRAMUL LUI BAYERN PÂNĂ LA FINALUL SEZONULUI ÎN BUNDESLIGA:

Dusseldorf - Bayern
Bayern - Werder Bremen
Nurnberg - Bayern
Bayern - Hannover
RB Leipzig - Bayern

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici