România conduce Peru cu 2-0, după prima zi a confruntării din Cupa Davis

Echipa de tenis a României conduce cu 2-0 reprezentativa statului Peru, după prima zi a confruntării din Cupa Davis, de la Cluj Napoca, ce contează pentru calificarea la barajul de accedere în finala de anul viitor al competiţiei.

286 afișări
Imaginea articolului România conduce Peru cu 2-0, după prima zi a confruntării din Cupa Davis

În primul meci al zilei de sâmbătă, tănărul jucător român Nicolae Frunză (626 ATP) s-a impus în faţa mai bine cotatului să adversar Nicolas Alvarez (392 ATP) cu scorul de 6-2, 6-4, la capătul unui meci adjudecat într-o oră şi 16 minute.

Partida a doua i-a adus faţă în faţă pe Marius Copil (274 ATP) şi pe Conner Huertal del Pino (654 ATP). Românul a câştigat cu 7-5, 6-2, într-o oră şi 14 minute, ducând scorul general al confruntării de la Cluj Napoca la 2-0 pentru România.

Celelalte meciuri ale duelului dintre România se vor juca duminică, urmând să se confrunte în prima partidă a zilei perechile de dublu alcătuite din Marius Copil şi Horia Tecău, pentru România, şi Sergio Galdos şi Arklon Huertas del Pino, pentru Peru.

Următoarele două partide programate în proba de simplu îi vor aduce faţă în faţă pe Marius Copil cu Nicolas Alvarez şi pe Nicolae Frunză cu Conner Huertas del Pino.

Echipa care se va impune în la final se va califica în primele 16 echipe ale lumii, urmând ca în primăvara anului viitor să joace în calificările Cupei Davis pentru un loc în cele mai bune 8 echipe naţionale ale lumii, care vor participa apoi la sfârşitul anului la turneul final.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici