Ruud van Nistelrooy a anunţat că se retrage din fotbal

Atacantul olandez al echipei Malaga, Ruud van Nistelrooy, şi-a anunţat, luni, retragerea din activitatea de fotbalist la vârsta de 35 de ani, deşi formaţia sa va participa în sezonul viitor al Ligii Campionilor.

137 afișări
Imaginea articolului Ruud van Nistelrooy a anunţat că se retrage din fotbal

Ruud van Nistelrooy (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Meciul cu Sporting Gijon a fost ultimul din cariera de jucător profesionist. A venit momentul retragerii din fotbal, deoarece am ajuns la limită în ceea ce priveşte condiţia fizică. Această retragere nu putea veni într-un moment mai bun pentru mine, în euforia ce a cuprins Malaga", a declarat Van Nistelrooy.

Ruud van Nistelrooy a jucat în cariera sa la formaţiile Den Bosch, SC Heerenveen, PSV Eindhoven, Manchester United, Real Madrid, Hamburger SV şi Malaga. El a jucat 70 de meciuri în naţionala Olandei şi a marcat 35 de goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici