Salariul mediu anual la FIFA, aproape 250.000 de dolari

Salariul mediu anual de la FIFA este de 242.000 de dolari, sumă care le depăşeşte pe cele plătite de alte foruri sportive internaţionale angajaţilor lor, informează L'Equipe.

96 afișări
Imaginea articolului Salariul mediu anual la FIFA, aproape 250.000 de dolari

Salariul mediu anual la FIFA, aproape 250.000 de dolari (Imagine: HEPTA)

Potrivit raportului financiar anual al FIFA, media salariilor este valabilă pentru angajaţii de la sediul forului, din Zurich.

Cele mai mari salarii sunt ale celor 25 de membri ai Comitetului Executiv şi ale celor 12 directori.

În Elveţia, doar banca privată Julius Baer oferă salarii la un astfel de nivel, media de anul trecut fiind de 263.000 de dolari.

În cazul angajaţilor UEFA, salariul mediu anual este de 177.000 de dolari. La Uniunea Ciclistă Internaţională, media este de 108.000 de dolari, iar la Federaţia Internaţională de Tenis este de 100.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici