Gimnastele românce iau aurul şi argintul la sol, la Campionatul European. România îşi încheie participarea cu şase medalii

Gimnastele Sandra Izbaşa şi Diana Chelaru au câştigat medalia de aur, respectiv pe cea de argint, duminică, în finala de la sol, la Campionatele Europene de la Berlin.

375 afișări
Imaginea articolului Gimnastele românce iau aurul şi argintul la sol, la Campionatul European. România îşi încheie participarea cu şase medalii

Gimnastele românce iau aurul şi argintul la sol, la Campionatul European. România îşi încheie participarea cu şase medalii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sandra Izbaşa a intrat a cincea în finală, fiind notată cu 14.500, în timp ce Diana Chelaru a fost penultima, exerciţiul său fiind apreciat cu nota 14.475. Izbaşa a câştigat aurul european, iar Chelaru a devenit vicecampioană.

Pe podium a mai urcat gimnasta Yulia Belokobylskaya (Rusia, 14.450, medalie de bronz).

Tot duminică Flavius Koczi a ocupat locul patru în finală la sărituri, după ce a câştigat două medalii anterior: vineri, pe cea de argint la individual compus, iar sâmbătă, pe cea de aur la sol.

Fetele au câştigat la rândul lor două medalii, prin Amelia Racea - bronz la individual compus, respectiv aur la sărituri, prin Sandra Izbaşa.

România a încheiat participarea la CE de la Berlin cu un bilanţ de şase medalii, în condiţiile în care obiectivul FR Gimnastică a fost de cucerire a 1-2 medalii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici