Scandal la naţională: Mutu şi Tamaş, excluşi din lotul pentru meciul cu San Marino

Jucătorii Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş nu vor evolua în partida amicală pe care România o va susţine, miercuri, de la ora 21.30, în compania statului San Marino, deoarece, după o ieşire în oraş, au revenit la hotel peste termenul impus de selecţionerul Victor Piţurcă.

2058 afișări
Imaginea articolului Scandal la naţională: Mutu şi Tamaş, excluşi din lotul pentru meciul cu San Marino

Scandal la naţională: Mutu şi Tamaş, excluşi din lotul pentru meciul cu San Marino (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Prosport, care citează surse din anturajul echipei naţionale, scrie că cei doi jucători au ajuns mai târziu la hotel, iar acestora li s-a reproşat că au consumat băuturi alcoolice. Aceştia au negat acest lucru, susţinând că au fost în oraş să mănânce. Selecţionerul a decis să nu-i folosească pe Mutu şi Tamaş în meciul amical cu San Marino pentru această abatere.

Contactat telefonic de MEDIAFAX, ofiţerul de presă al FRF, Paul Zaharia, a declarat că cei doi jucători se află, la ora transmiterii acestei ştiri, la masă alături de ceilalţi jucători din lotul naţional. "În momentul de faţă Mutu şi Tamaş sunt la masă împreună cu restul lotului. Ştiu ce a apărut în presă, dar eu nu am cunoştinţă de aşa ceva. În momentul în care selecţionerul Victor Piţurcă sau preşedintele Mircea Sandu îmi va comunica un punct de vedere legat de acest lucru îl voi face public", a spus Paul Zaharia.

Echipa naţională a României este cazată la Rimini (Italia)

Partida amicală San Marino - România se va disputa, miercuri, de la ora 21.30, la Serravalle.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici