Se cunosc sfert-finalistele Cupei României la futsal

Au fost desemnate cele opt echipe care vor lupta, la finalul acestei luni, pentru un loc în Final Four-ul Cupei României la futsal, a anunţat vineri Federaţia Română de Fotbal.

77 afișări
Imaginea articolului Se cunosc sfert-finalistele Cupei României la futsal

Se cunosc sfert-finalistele Cupei României la futsal

Potrivit FRF, duelurile din „sferturi” sunt extrem de interesante, două dintre ele fiind realmente adevărate finale ale Cupei României.

Vicecampioana FK Odorheiu Secuiesc va lupta pentru un loc în Final Four cu CFR Timişoara, ocupanta locului secund în Liga 1 Futsal Fortuna, iar CSM Deva şi CS United Galaţi se vor confrunta într-o reeditare a finalei din sezonul trecut.

„Singura divizionară secundă, Inter Gherogheni, care a furnizat surpriza optimilor de finală după ce a eliminat formaţia de primă divizie ACS West Deva, va juca acasă în compania echipei Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Mausoleul Mărăşeşti şi CSM Târgu Mureş vor reedita şi ele în <sferturi> duelul din finala Ligii a 2-a din sezonul trecut, atunci când câştig de cauză a avut gruparea ardeleană”, notează frf.ro.

Iată programul partidelor din sferturile de finală ale Cupei României:

Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – CSF CFR 1933 Timişoara
AS Inter Gheorgheni – ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe
CSM Deva – CS United Galaţi
ACS Mausoleul Mărăşeşti – CSM Târgu Mureş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici