Se schimbă garda la UEFA. Preşedintele Aleksander Ceferin a anunţat că nu va mai candida

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a decis să nu mai candideze pentru un alt mandat ca şef al organismului de conducere al fotbalului european în 2027.

2893 afișări
Imaginea articolului Se schimbă garda la UEFA. Preşedintele Aleksander Ceferin a anunţat că nu va mai candida

Se schimbă garda la UEFA. Preşedintele Aleksander Ceferin a anunţat că nu va mai candida

Aleksander Ceferin a decis să nu mai candideze pentru un al patrulea mandat în funcţia de preşedinte al UEFA, deşi avea posibilitatea de a face acest lucru până în 2031.

La scurt timp după ce a primit undă verde oficială pentru a rămâne la conducerea UEFA, Ceferin a dezvăluit că intenţionează să părăsească postul peste trei ani.

„Am decis acum circa 6 luni că nu intenţionez să candidez în 2027”, a spus şeful de la Nyon. 

S-a zvonit că Răzvan Burleanu, liderul FRF, vizează funcţia de preşedinte al forului continental.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici