Serbia-România, scor 5-0, în preliminariile CM2010 - GALERIE FOTO

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 5-0 (1-0), de naţionala Serbiei, în penultima etapă a grupei a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010, echipa pregătită de Radomir Antici obţinând astfel calificarea la competiţia din Africa de Sud.

431 afișări
Imaginea articolului Serbia-România, scor 5-0, în preliminariile CM2010 - GALERIE FOTO

Serbia-România, scor 5-0, în preliminariile CM2010 (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

GALERIE FOTO

Golurile echipei sârbe au fost reuşite de Zigici '37, Pantelici '50, Kuzmanovici '78 şi Jovanovici '87, '90+3.

Serbia a deschis scorul în minutul 37, prin Nikola Zigici, care a trimis mingea în poartă cu capul, după un corner executat de pe partea stângă de Milos Krasici.

Echipa pregătită de Radomir Antici a mărit diferenţa pe tabela de marcaj, scor 2-0, în minutul 50, prin Marko Pantelici, care a primit mingea de pe partea dreptă de la Milos Krasici.

Serbia marchează din nou, scor 3-0, printr-un gol reuşit de Zdravko Kuzmanovici în minutul 78. Ivanovici a centrat pentru Zigici, acesta a prelungit pentru Pantelici, jucătorul sârb a întors la 11 metri pentru Kuzmanovici, care l-a învins pe portarul Dănuţ Coman.

În minutul 85, căpitanul echipei României, Cristian Chivu, a primit cartonaşul roşu, pentru un fault asupra lui Zigici.

Echipa pregătită de Antici a înscris pentru a patra oară, 4-0, în minutul 87, printr-un gol reuşit de Jovanovici. Krasici a pasat pentru Jovanovici, care a şutat de la 16 metri şi l-a surpins pe portarul Coman.

Scorul final este stabilit în minutul 90+3, când Milan Jovanovici reuşeşte dubla, cu un şut de la 16 metri.

Serbia: 1. Stojkovici - 6. Ivanovici, 5. Vidici (18. Subotici '73), 13. Lukovici (Dragutinovici '46), 2. Kolarov - 10. Stankovici, 11. Milijas (Kuzmanovici '64), 17. Krasici - 14. M.Jovanovici, 15. Zigici, 9. Pantelici. Selecţioner: Radomir Antici.

România: 1. Coman - 2. Maftei, 6. Rădoi, 5. Chivu, 3. Raţ - 8. Varga, 4. Apostol, 7. Ghioane (15. D.Goian '59), 11. Ad. Cristea - 10. Mutu (17. Adr. Cristea 75), 9. Marica (G. Bucur '59). Selecţioner: Răzvan Lucescu.

Cartonaşe galbene: Lukovici '33, Kuzmanovici '66 / Cristea '27, Raţ '29, Varga '31, Mutu '32

Arbitri: Costas Kapitanis (central) - Andreas Xanthou, Michael Sotiriou (asistenţi) - Stelios Trifonos (rezervă), toţi din Cipru.

SERBIA-ROMÂNIASERBIA-ROMÂNIA

Înainte de startul partidei s-a ţinut un minut de reculegere în memoria suporterului francez Brice Taton, decedat luna trecută, după ce a fost agresat la Belgrad de fani ai formaţiei Partizan, cu câteva ore înaintea partidei cu , din prima rundă a Ligii Europa, meci câştigat cu scorul de 3-2 de gruparea franceză.

În minutul 12, atacantul Adrian Mutu l-a lovit cu cotul în faţă pe Vidici, jucătorul sârb având nevoie de îngrijiri medicale, pentru oprirea sângerării la nas.

În urma acestui rezultat, Serbia şi-a consolidat prima poziţie în grupa a 7-a a preliminariilor, cu 22 de puncte, obţinând astfel calificarea la Cupa Mondială din 2010.

La meciul disputat pe stadionul "Crvena Zvezda" din Belgrad au asistat aproximativ 50.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici