Sergio Ramos: Este un vis devenit realitate

Fundaşul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, a declarat, marţi seară, după calificarea în finala Ligii Campionilor, că această performanţă "este un vis devenit realitate".

110 afișări
Imaginea articolului Sergio Ramos: Este un vis devenit realitate

Sergio Ramos (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Este un vis devenit realitate. Este adevărat că încă nu am câştigat nimic, dar am făcut mari sacrificii să ajungem aici. Sunt la Real de zece ani şi nu am avut norocul să joc într-o finală de Liga Campionilor. Este o recompensă meritată pentru munca depusă. Totul s-a întâmplat foarte repede. Primul gol a fost o lovitură foarte grea pentru Bayern, nu se aşteptau. Ne-am antrenat pentru loviturile libere şi am reuşit să le fructificăm. Suntem mândri de jocul nostru, a fost o seară magică pentru Real Madrid. Am reuşit să ne impunem stilul de joc, caracterul, şi am ţinut adversarul la respect. Nu am preferinţe în privinţa adversarului din finală", a spus Ramos, informează site-ul oficial al UEFA.

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo l-a lăudat pe antrenorul Carlo Ancelotti pentru modul cum a pregătit meciul cu Bayern Munchen: "Mulţi credeau că nu vom putea înscrie la Munchen, dar astăzi am demonstrat că suntem o echipă mare. Antrenorul nostru, împreună cu tot staful tehnic, a pregătit excelent acest meci. Acum ne bucurăm de calificare şi sperăm să putem câştiga finala. Şansele vor fi egale indiferent de adversar. Va trebui să dăm totul în teren şi să demonstrăm că suntem cei mai buni din Europa. Sunt fericit pentru recordul de goluri pe care l-am stabilit într-o ediţie a Ligii Campionilor, dar nu eram obsedat de aşa ceva".

Atacantul francez Karim Benzema a afirmat că este fericit pentru calificare, dar îşi doreşte să câştige finala Ligii Campionilor. "A fost o partidă superbă. Am făcut tot ce ne-am propus şi am reuşit să câştigăm. Sunt fericit pentru rezultat, dar în mod special pentru că ne-am calificat în finală. Nu a fost uşor, deoarece am avut în faţă o echipă bună. Am muncit mult şi am reuşit să fructificăm contraatacurile pe care le-am avut. Sunt extrem de fericit, dar trebuie să câştigăm şi finala", a precizat Benzema.

Echipa spaniolă Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 4-0 (3-0), formaţia germană Bayern Munchen, deţinătoarea trofeului, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

În tur, Real Madrid s-a impus cu scorul de 1-0.

Marţi, golurile au fost marcate de Sergio Ramos '16, '20 şi Cristiano Ronaldo '34, '90.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici