Simona Halep, încrezătoare înaintea turneului de la Wimbledon: "Mi-am îmbunătăţit mult serviciul, ceea ce mă poate ajuta acum"

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat că este încrezătoare că poate juca un tenis bun la turneul de la Wimbledon şi consideră că faptul că şi-a îmbunătăţit serviciul o poate ajuta în competiţia ce se va disputa pe iarbă, informează site-ul oficial al competiţiei.

741 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, încrezătoare înaintea turneului de la Wimbledon: "Mi-am îmbunătăţit mult serviciul, ceea ce mă poate ajuta acum"

Simona Halep (Imagine: Hepta)

"Nu am avut un sezon bun pe zgură în acest an. Am fost dezamăgită când am pierdut la Roland Garros. Poate eram obosită psihic şi poate de aceea am avut de pierdut pe zgură. Nu am jucat tenis timp de aproximativ cinci zile, ceea ce a fost foarte bine. M-am relaxat. Mi-am spus că trebuie să mă bucur din nou de tenis, să muncesc mult în fiecare zi. Aşa că am început să muncesc şi mai mult. Acum sunt încrezătoare că pot juca din nou un tenis bun. (...) Îmi place jocul rapid. Evoluez cu încredere. Mi-am îmbunătăţit mult serviciul, ceea ce mă poate ajuta acum pe iarbă", a spus Halep.

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, va juca în primul tur la Wimbledon cu Jana Cepelova din Slovacia, locul 106 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici