Simona Halep o întâlneşte pe Sabine Lisicki, luni, nu înainte de ora 19.30

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, o va întâlni în optimile de finală ale US Open pe sportiva germană Sabine Lisicki, locul 24 WTA şi favorită 24, luni, nu înainte de ora 19.30, conform programului anunţat de organizatori.

311 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o întâlneşte pe Sabine Lisicki, luni, nu înainte de ora 19.30

Simona Halep (Imagine: Hepta)

Meciul dintre Halep şi Lisicki va fi al doilea de pe terenul Louis Armstrong, după o partidă de dublu.

Sabine Lisicki, 26 de ani, fostă numărul 12 mondial în 2012, şi Simona Halep, 23 de ani, s-au întâlnit de patru ori până în pezent, sportiva română câştigând ultimele trei întâlniri: 6-2, 3-6, 7-5, în turul întâi al turneului de la Miami din 2013, 5-7, 6-3, 6-2, în optimile turneului de la Madrid din 2014 şi 6-4, 6-0, în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, tot anul trecut. Lisicki s-a impus 2011, în turul I al truneului de la Stanford, cu 6-1, 6-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici