Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros: A fost meciul perfect

Liderul WTA Simona Halep a câştigat, luni, meciul din optimile turneului de tenis de la Roland Garros împotriva belgiencei Elise Mertens, scor 6-2, 6-1, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului.

4767 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros: A fost meciul perfect

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros: A fost meciul perfect

Meciul a durat 59 de minute.

Jucătoarea de tenis româncă se va întâlni în sferturile de finală cu învingătoarea dintre Angelique Kerber (30 de ani, locul 12 WTA) şi Caroline Garcia (24 de ani, locul WTA).

Până acum, Roland Garros decurge foarte bine pentru Halep. Constănţeanca a pierdut un singur set în turneu, în primul meci, când a întâlnit-o pe Alison Riske (SUA, locul 83), partida terminându-se 2-6, 6-1, 6-1. În drumul spre optimi, Simona a mai trecut de Taylor Townsend (SUA, locul 72 WTA), cu scorul de 6-3, 6-1 şi de Andrea Petkovic (Germania, locul 107 WTA), cu scorul de 7-5, 6-0.

Simona Halep, despre partida cu Elise Mertens: A fost meciul perfect

Simona Halep a devenit prima jucătoare calificată în sferturi la Roland Garros 2018, după o veritabilă demonstraţie de forţă. Românca a defilat în meciul de luni cu Elise Mertens (Belgia, 16 WTA), scor 6-2, 6-1, calificându-se în sferturile turneului de la Roland Garros, iar la finalul partidei şi-a arătat satisfacţia în privinţa jocului solid etalat pe Arena Centrală.

"Cred că a fost meciul perfect. A fost bine pe teren, totul a mers bine, a fost o zi grozavă şi un meci grozav. Mă simt în formă, simt că pot alerga oricât, simt că pot fi agresivă şi ştiu că a fost un meci bun. Nu ştiu la ce să mă aştept din partea antrenorului meu. Dar, dacă îmi va spune că trebuie să fac antrenament, îl voi face", a declarat Simona, la finalul partide din optimi.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici