Simona Halep şi Darren Cahill şi-au făcut apariţia la Madrid în tricouri de susţinere pentru Ilie Năstase: "Be Nice, Train Nasty"

Simona Halep (4 WTA) şi antrenorul Darren Cahill au făcut un gest interesant în contextul ultimelor evenimente din tenis.

3260 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Darren Cahill şi-au făcut apariţia la Madrid în tricouri de susţinere pentru Ilie Năstase: "Be Nice, Train Nasty"

Simona Halep şi Darren Cahill şi-au făcut apariţia la Madrid în tricouri de susţinere pentru Ilie Năstase: "Be Nice, Train Nasty"

Cei doi au ieşit îmbrăcaţi cu tricouri de susţinere pentru Ilie Năstase, inscripţionate cu mesajul "Be Nice, Train Nasty", pe străzile din Madrid, oraş în care Simona urmează să joace un turneu foarte important. .

Ilie Năstase, fost lider ATP, a fost interzis în Fed Cup, dar şi la Wimbledon.

Simona a îmbrăcat la Madrid un tricou special creat de Adidas pentru Năstase, cel care are contract pe viaţă cu firma de echipament sportiv care o sponsorizează şi pe constănţeancă.

E cunoscut faptul că Ilie Năstase este poreclit "Nasty", iar inspiratul joc de cuvinte s-ar traduce în română: "Fii drăguţ, antrenează-te obraznic".

Citiţi continuarea articolului pe www.prosport.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici