Simona Halep susţine campania "Grijă pentru copii"

Jucătoarea de tenis Simona Halep a participat marţi la o conferinţă de presă prin care se alătură campaniei "Grijă pentru copii", dezvoltată de Salvaţi Copiii România, care contribuie la dotarea maternităţilor din ţară cu echipamente medicale necesare copiilor născuţi prematur.

323 afișări
Imaginea articolului Simona Halep susţine campania "Grijă pentru copii"

Simona Halep susţine campania "Grijă pentru copii" (Imagine: Dragoş Savu/Mediafax Foto)

În România, unul din zece copii se naşte prematur şi are nevoie de îngrijire medicală specială, prin această campanie iniţinatorii, Dorna şi Salvaţi Copii, reuşind să modernizeze în 2013 şi 2014 un număr de 30 de maternităţi, care au beneficat de investiţii de 300.000 de euro.

Simona Halep s-a arătat încântată că poate să se alăture acestei campanii de ajutorare a copiilor născuţi prematur. "Faptul că este vorba despre copii care luptă pentru viaţă m-a determinat să mă implic în această campanie. M-a impresionat foarte mult numărul mare de copii născuţi prematur şi am făcut tot posibilul să susţin această campanie. Sunt foarte încântată de acest parteneriat cu Dorna. Am o relaţie specială cu copiii, îi iubesc. Mă bucur că pot face parte din acest proiect. Trebuie să ajutăm aceşti copii să supravieţuiască. Mă văd mamă cu trei copii. Îmi doresc foarte mult copii, dar voi vedea ce-mi rezervă viitorul", a declarat Simona Halep.

Referitor la partida demonstrativă pe care urmează să o dispute cu preşedintele Klaus Johannis, Halep a spus că speră să adune cât mai mulţi copii pentru a se bucura de eveniment: "Nu va fi o competiţie. Va fi un meci demonstrativ, jucat din plăcere. Sper să aducem cât mai mulţi copii să ne bucurăm de eveniment".

Cu ocazia conferinţei de presă a fost proiectat în premieră şi clipul video al campaniei, care o are drept protagonistă pe Simona Halep.

Alături de Salvaţi Copiii România, la campanie participă şi îmbuteliatorul de ape minerale Dorna. Scopul campaniei, ajunsă la cea de a treia ediţie, este dotarea cu echipamente medicale de specialitate a maternităţilor din ţară.

În ultima săptămână, Simona Halep a postat pe contul său de Facebook mai multe filmuleţe care anunţau campania, însoţite de mesaje precum "Ştim noi oare ce înseamnă o luptă adevărată?", "Lupta noastră nu e nimic pe lângă lupta lor" şi "Luptele adevărate sunt pentru viaţă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici