Simona Halep va debuta miercuri la turneul de la Roma contra jucătoarei Marketa Vondrousova

Jucătoarea română de tenis, Simona Halep, locul 2 WTA, va debuta miercuri, în jurul orei 14.00, la turneul de la Roma, împotriva sportivei din Cehia Marketa Vondrousova, locul 44 WTA. Românca a avut drum liber în primul tur.

570 afișări
Imaginea articolului Simona Halep va debuta miercuri la turneul de la Roma contra jucătoarei Marketa Vondrousova

Simona Halep va debuta miercuri la turneul de la Roma contra jucătoarei Marketa Vondrousova

Vondrousova a trecut în manşa inaugurală de compatrioata Barbora Strycova (40 WTA), după un meci de două ore şi 35 de minute de joc, cu scorul de 1-6; 6-4; 7-6(4).

Meciul va avea loc miercuri, în jurul orei 14.00, ora României, fiind a doua partidă de pe arena Pietrangeli, după meciul dintre Johanna Konta şi Sloane Stephens, programat pentru ora 12.00.

O singură confruntare directă a avut loc între Halep şi Vondrousova, în acest an, la Indian Wells. Românca a pierdut atunci în 3 seturi, 2-6; 6-3; 6-2.

Simona Halep vine la Roma după finala de la Madrid pierdută în faţa jucătoarei din Olanda, Kiki Bertens, scor 4-6, 4-6, dar a precizat că este optimistă. ”În acest moment sunt mulţumită cu jocul meu, sunt fericită că am putut să trec cu bine peste turneul de la Madrid. A fost o săptămână dificilă acolo. Sunt încrezătoare şi vom vedea ce va fi în următoarele săptămâni. Îmi place la Roma, îmi place la Roland Garros, dar eu sunt pregătită pentru orice”, a spus Simona Halep, într-o conferinţă de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici