Sindicatul Naţional Sport şi Tineret organizează un nou protest. Care sunt cerinţele

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret (SNST) a anunţat marţi că organizează un nou protest în faţa Ministerului Tineretului şi Sportului, miercuri, 12 mai, începând cu ora 12.00.

206 afișări
Imaginea articolului Sindicatul Naţional Sport şi Tineret organizează un nou protest. Care sunt cerinţele

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret organizează un nou protest. Care sunt cerinţele

„SNST continuă astfel seria acţiunilor anunţate având în vedere că nu au fost găsite soluţii pentru problemele din Sport şi Tineret, iar situaţiile semnalate nu au fost considerate importante pentru conducerea MTS, care refuză un dialog constructiv şi se ascunde în birourile din minister”, se precizează în comunicatul remis de organizatori.

SNTS solicită implicarea ministrului Tineretului şi Sportului pentru rezolvarea următoarelor situaţii:

  • lipsa criteriilor pentru repartizarea bugetului către subordonate/federaţii sportive naţionale şi pentru premierile acordate sportivilor, antrenorilor şi colectivelor tehnice;
  • inechităţile salariale;
  • deblocarea posturilor vacante; transparenţă privind descentralizarea şi siguranţa locurilor de muncă;
  • dialog social real şi corect.

SNST precizează că acţiunile sale, aflate în derulare, vor continua până la soluţionarea revendicărilor.

„Protestăm faţă de superficialitatea, dezinteresul şi lipsa de respect cu care este condus domeniul nostru de activitate! Nu vom accepta la nesfârşit tergiversările, cerem soluţii pentru problemele grave din sistem şi atragem atenţia că Sportul şi Tineretul au coborât sub pragul sărăciei!”, se mai spune în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici