Sorana Cîrstea a câştigat în calificările turneului WTA din Istanbul. Cristina Dinu a fost eliminată

Tenismena Sorana Cîrstea a câştigat, duminică, meciul cu sportiva turcă Pemra Ozgen, scor 6-1, 6-0, în primul tur al calificărilor din cadrul turneului WTA de la Istanbul, Turcia, în timp ce Cristina Dinu a pierdut cu Maria Sakkari (Grecia), scor 5-7, 1-6, în aceeaşi fază a competiţiei.

425 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea a câştigat în calificările turneului WTA din Istanbul. Cristina Dinu a fost eliminată

Sorana Cîrstea a câştigat în calificările turneului WTA din Istanbul. Cristina Dinu a fost eliminată

Turneul de tenis de la Istanbul, Turcia, se desfăşoară în perioada 18-24 aprilie şi face parte din categoria WTA International (280 de puncte WTA pentru câştigătoare). Competiţia se dispută pe suprafaţă dură şi are premii totale în valoare de 250.000 de dolari.

Sorana Cîrstea (26 de ani, locul 137 WTA) s-a impus după un meci fără istoric, care a durat 47 de minute. Adversara ei, Pemra Ozgen, clasată pe poziţia a 327-a în lume, a primit o invitaţie din partea organizatorilor pentru a putea juca la Istanbul.

Pentru accederea în ultimul act al calificărilor, Cîrstea va primi 12 puncte WTA şi un cec în valoare de 1.020 de dolari.

Sorana o va întâlni, luni, pe jucătoarea turcă Basak Eraydin (21 de ani, locul 236 WTA), pentru calificarea pe tabloul principal al turneului din Turcia. Eraydin a primit o invitaţie din partea organizatorilor competiţiei şi a învins-o în primul tur al calificărilor pe Laura Pous-Tio (Spania, 206 WTA), scor 6-2, 7-6 (10).

Cristina Dinu (23 de ani, locul 221 WTA) a pierdut, duminică, meciul cu Maria Sakkari (Grecia, poziţia a 126-a în clasamentul mondial), scor 5-7, 1-6, după 1 oră şi 52 de minute de joc. Sakkari (20 de ani) este cap de serie numărul 1 în calificări.

Pentru participarea în cadrul turneului de tenis de la Istanbul, Cristina Dinu va primi 1 punct în clasamentul WTA şi 600 de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici