Sorin Cârţu: Ce a arătat Bayern este fotbalul adevărat, nu ceea ce facem noi tot timpul

Antrenorul echipei CFR Cluj, Sorin Cârţu, a declarat, miercuri, după înfrângerea din meciul cu Bayern Munchen, scor 0-4, că ce a arătat formaţia germană este fotbal adevărat, transmite trimisul MEDIAFAX.

14 afișări
Imaginea articolului Sorin Cârţu: Ce a arătat Bayern este fotbalul adevărat, nu ceea ce facem noi tot timpul

Sorin Cârţu: Ce a arătat Bayern este fotbalul adevărat, nu ceea ce facem noi tot timpul (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Bayern a câştigat meritat. E o echipă care exploatează orice situaţie care i se oferă. S-a văzut clar diferenţa dintre noi şi ei. Am fost depăşiţi la toate capitolele. Am fost marcaţi de importanţa meciului de azi, pentru că ştiam că un rezultat bun ne-ar fi menţinut şansele de calificare în primăvară. Dar la cum am jucat, credeţi că merităm o calificare în primăvară? Ce a arătat Bayern este fotbalul adevărat, nu ceea ce facem noi tot timpul. Bayern are o posesie greu de contracarat, are fotbalişti care au ştiinţa jocului, că de-aia sunt jucători de milioane, pentru că nu e nimeni prost să dea degeaba milioane de euro pe ei. Noi tot spunem că avem speranţe, dar la cum am arătat în prima repriză şi spre sfârşitul meciului, ce speranţe să avem?" a spus Cârţu în conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul a adăugat că este normal ca suporterii să huiduie echipa, după un astfel de scor. "Mă doare că înfrângerea e aşa severă, după ce meritam chiar să egalăm la începutul reprizei a doua. E normal să mă fluiere suporterii. La un scor aşa ruşinos ce vreţi să facă?", a precizat Cârţu.

Campioana României, CFR Cluj, a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), de formaţia germană Bayern Munchen, în etapa a IV-a a grupei E a Ligii Campionilor, germanii asigurându-şi calificarea în optimile competiţiei în urma acestui rezultat. Golurile învingătorilor au fost marcate de Gomez '12, '24, '71 şi Muller '90.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici