Van Gaal: Clujul are mulţi jucători tehnici, dar nu evoluează precum o echipă adevărată

Antrenorul formaţiei Bayern Munchen, Louis van Gaal, a declarat, miercuri, după victoria din meciul cu CFR Cluj, scor 4-0, că gruparea ardeleană are mulţi jucători tehnici, dar nu evoluează ca o echipă adevărată, transmite trimisul MEDIAFAX.

21 afișări
Imaginea articolului Van Gaal: Clujul are mulţi jucători tehnici, dar nu evoluează precum o echipă adevărată

Van Gaal: Clujul are mulţi jucători tehnici, dar nu evoluează precum o echipă adevărată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Clujul are mulţi jucători tehnici, dar nu evoluează precum o echipă adevărată. Sunt foarte mulţumit de jocul nostru, cu excepţia începuturilor de repriză. Cam 80 de minute am jucat bine, am stat bine pe teren şi am marcat multe goluri. Echipa mea a jucat mult mai bine decât în meciul de la Munchen. Cheia jocului de astăzi a fost Schweinsteiger", a spus Van Gaal.

Campioana României, CFR Cluj, a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), de formaţia germană Bayern Munchen, în etapa a IV-a a grupei E a Ligii Campionilor, germanii asigurându-şi calificarea în optimile competiţiei în urma acestui rezultat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici