Spectacol lângă Arcul de Triumf, în weekend: piloţi valoroşi şi maşini puternice

  • Finala Campionatului Naţional de Super Rally este programată la finalul acestei săptămâni.
  • Ultima etapă a sezonului 2021 din Campionatul Naţional de Super Rally va avea loc sâmbătă în Bucureşti, între Arcul de Triumf şi Casa Presei Libere.
  • Un total de 37 de concurenţi din 5 ţări sunt anunţaţi la start.
1050 afișări
Imaginea articolului Spectacol lângă Arcul de Triumf, în weekend: piloţi valoroşi şi maşini puternice

După ce în acest an etapele s-au desfăşurat în centru oraşelor Mangalia, Târgu Mureş, Deva şi Craiova, etapa finală va avea loc pentru al patrulea an în Capitală. Trofeul Unicredit Leasing powered by Audi strânge piloţi din cele mai importante discipline din motorsportul românesc.

Deja campion naţional absolut la super rally, graţie celor 4 victorii din acest sezon, francezul Jerome France nu va mai pilot monopostul Formula Renault, ci un prototip Nova Pro de ultimă generaţie. Cu Formula Renault vor fi prezenţi belgianul Didier Balcaen şi Da i Oţil, aceşti urmând să împartă maşina.

Vicecampion în acest an şi totodată promotor al campionatului, Mihai Leu, ar putea pilota pentru ultima oară modelul Ferrari 458 Challenge, acesta dorind să concureze din 2022 cu un model mai performant.

Pilot în Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), Raul Badiu se întoarce în competiţiile interne cu un model Porsche 911 GT3 Cup.

Finaal celor mai buni 12 piloţi va începe de la ora 15:15 şi va fi transmisă în direct pe Look Sport.

Organizatorii insistă pe respectarea măsurilor de prevenţie şi protecţie în contextul pandemic, astfel încât toţi participanţii la eveniment sunt rugaţi să poarte masca în spaţiile închise şi deschise, păstrând de asemenea distanţarea socială, precum şi celelalte măsuri solicitate de autorităţi.

Programul etapei:
Sâmbătă 23.10.2021
Deschiderea Parcului Service 01:00
Verificări tehnice iniţiale – Parcul Service  08:00 – 08:30
Recunoaşteri (cu maşina de concurs)  08:45 – 09:15
Runda 1 - Calificări (4 manşe)  09:30 – 15:00
Runda 2 – Finala, primii 12 clasaţi după runda 1 (3 manşe)  15:15 – 16:45
Festivitatea de premiere – Parcul Service  17:15

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici