Spirit de luptător. Nadal joacă semifinala cu Kyrgios la Wimbledon, în ciuda unei leziuni musculare abdominale de 7 mm

  • Rafa Nadal a suferit din cauza unei dureri la muşchii abdominali în meciul din sferturile de finală, câştigat împotriva lui Taylor Fritz, la Wimbledon.
  • Spaniolul a avut nevoie de pauză medicală pentru a continua şi a câştiga în 5 seturi.
  • Chiar şi accidentat, el va juca semifinala cu Kyrgios.
671 afișări
Imaginea articolului Spirit de luptător. Nadal joacă semifinala cu Kyrgios la Wimbledon, în ciuda unei leziuni musculare abdominale de 7 mm

Nadal a continuat să joace în ciuda sfaturilor tatălui său, Sebastian, şi ale surorii sale. Italianul Fabio Fognini l-a criticat pe Nadal, considerând că acesta nu s-a accidentat în timpul meciului.

În ciuda problemelor medicale, presa spaniolă relatează că Nadal îl va înfrunta totuşi pe Nick Kyrgios în semifinale.

Conform publicaţiei spaniole Marca, Nadal are o leziune a muşchiului abdominal lateral ce măsoară 7 milimetri. Marca susţine că spaniolul a făcut teste ale cărei rezultate au devenit publice joi în cursul zilei.

Nadal s-a antrenat toată săptămâna fără să-şi exerseze serviciul. Marc Lopez îl va testează pe rafa la antrenamente, dar în ciuda veştilor, Marca susţine că Nadal va juca în continuare.

Nu este prima dată când deţinătorul recordului de Grand Slam-uri câştigate face acest lucru. La ediţia din 2009 a US Open, el a suferit de aceeaşi problemă, având atunci o ruptură de 2 cm. Cu toate acestea, l-a înfruntat pe Juan Martin Del Potro în semifinale, câştigând.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici