Steaua Bucureşti s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a învins, cu scorul general de 3-1, formaţia slovacă Spartak Trnava, în turul trei preliminar al competiţiei.

2743 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa

Steaua Bucureşti s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

În manşa retur, disputată la Trnava, Steaua s-a impus cu scorul de 3-0 (1-0) prin golurile reuşite Adi Rocha, în minutul 8, Raul Rusescu, în minutul 76, şi Nikolici, în minutul '84.

În tur, slovacii câştigaseră partida de pe Arena Naţională, scor 1-0.

Steaua a deschis scorul în minutul 8, când Raul Rusescu a centrat în faţa porţii, iar Adi Rocha a reluat cu latul din trei metri în poarta apărată de Filipko.

Raul Rusescu a majorat avantajul Stelei în minutul 76, după ce a reluat cu o lovitură de cap din şase metri, o centrare venită din corner de pe partea stângă de la Bourceanu.

În minutul 84, scorul a devenit 3-0 în favoarea formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, după ce Paul Pârvulescu a centrat de pe stânga, iar Stefan Nikolici a reluat cu o lovitură de cap din şase metri pe lângă Filipko.

Spartak Trnava: Filipko - Stozicky, Janecka, Cvirik (Tomacek '25), Hanzel - Gross, Karhan - Sabo, Carnota (Mikinici '82), Bicak (Koubsky '88) - Mikovici. Antrenor: Pavel Hoftych.

Steaua Bucureşti: Stanca - Georgievski, Gardoş, Chiricheş, Pârvulescu - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Rusescu (T. Bălan '89), Fl. Costea (Latovlevici '80) - Adi Rocha (Nikolici '60). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Ucraina, avându-l la centru pe Evgheni Aranovski, ajutat la cele două linii de Evgheni Halamendik şi Oleg Plujnik, în timp ce Anatoli Jabcenko a fost rezervă.

Cartonaşe galbene: Hanzel '45+2, Tomacek '55, Mikovici '79, Sabo '89 / Georgievski '45+2, Fl. Costea '61, Bourceanu '74.

În minutul 79, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a fost trimis în tribună pentru proteste. De asemenea, antrenorul Pavel Hoftych nu a terminat nici el meciul pe banca tehnică a slovacilor.

Tragerea la sorţi a play-off-ului Ligii Europa va avea loc, vineri, de la ora 14.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici