Steaua nu a ajuns la un acord privind rezilierea contractului cu Bergodi

FC Steaua nu a ajuns la un acord privind rezilierea contractului antrenorului Cristiano Bergodi cu echipa din Bulevardul Ghencea după o nouă rundă de negocieri între vicepreşedintele Iulian Ghiorghişor şi asistentul tehnicianului italian, Renzo Rossi, şi avocaţii acestuia.

15 afișări
Imaginea articolului Steaua nu a ajuns la un acord privind rezilierea contractului cu Bergodi

Steaua nu a ajuns la un acord privind rezilierea contractului cu Bergodi (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Astfel, Cristiano Bergodi, care este decis să nu antreneze echipa a doua a clubului din Bulevardul Ghencea, va mai rămâne în România câteva zile pentru a pune la punct ultimele detalii cu avocaţii săi privind procedurile de reclamare a clubului stelist la forurile internaţionale.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat, joi noapte, că tehnicianul Cristiano Bergodi nu mai este antrenorul grupării steliste. Conflictul dintre Becali şi Bergodi a venit după ce la pauza meciului finanţatorul a încercat să intre în vestiarul echipei, fiind însă împiedicat de italian care a considerat că tonul folosit de omul de afaceri nu este unul potrivit pentru moralul jucătorilor. Gigi Becali susţine că nu l-a demis pe Bergodi ci l-a trecut la echipa a doua a clubului. De asemenea, Becali susţine că i-a dat deja 200.000 de euro din contract lui Bergodi. Gigi Becali l-a numit antrenor la prima echipă a Stelei pe tehnicianul Mihai Stoichiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici