Stoichiţă: Patronul nostru vrea să se retragă din fenomen

Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Mihai Stoichiţă, a declarat, duminică, după înfrângerea din meciul cu Dinamo, scor 1-2, că patronul Ioan Niculae vrea să se retragă din fotbal.

13 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Patronul nostru vrea să se retragă din fenomen

Stoichiţă: Patronul nostru vrea să se retragă din fenomen (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Am jucat bine în prima repriză, dar în partea a doua jucătorii nou introduşi nu s-au ridicat la valoarea titularilor. Felicit arbitrii pentru modul cum s-au achitat de sarcini la acest meci, iar lui Alexandru Deaconu îi mulţumesc că m-a eliminat în ultimul minut de joc când intrasem pe teren împreună cu alte 30 de persoane. Arbitrii noştri sunt infailibili, cu costume Armani pe ei, au faţă de domni, dar prestaţia lor pe teren este tendenţioasă. I-am cerut scuze lui Deaconu, pentru că îl cunosc pe tatăl lui. Patronul echipei (n.r. - Ioan Niculae) este dezamăgit total, aşa cum nu l-am văzut niciodată, iar la final l-am auzit spunând că vrea să se retragă din fenomen. Într-un fel şi eu sunt dezamăgit, nu atât de jocul nostru cât de felul în care am fost trataţi. Asta pentru că aşteptăm o schimbare în fotbalul nostru, pe care o anunţăm cu surle şi trâmbiţe la fiecare început de sezon, după care totul revine la vechile practici. La noi cred că sistemul este greşit, dacă oameni care n-au jucat în viaţa lor fotbal ajung să ia decizii în acest sport", a spus Stoichiţă.

Tehnicianul ploieştenilor consideră că Astra a pierdut un meci pe care l-a avut în mână: "Cred că am pierdut un joc pe care l-am avut în mână. Nu ştiu dacă Dinamo a tras vreun şut la poartă în prima repriză. Ce a fost a fost, acum trebuie să ne gândim la meciul de la Bistriţa şi să reuşim să-i mobilizăm pe jucători".

Echipa Astra Ploieşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), de formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din prima etapă a Ligii I. Gazdele au deschis scorul prin Lukacs, în minutul 34, dinamoviştii înscriind prin N'Doye '78 din penalti şi Adrian Cristea '90+3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici