Şumudică nu poate sparge gheaţa cu Rizespor şi reuşeşte doar o remiză cu Sivasspor

Echipa lui Marius Şumudică a remizat, sâmbătă, în Super Liga turcă, în confruntarea de pe teren propriu cu Sivasspor.

364 afișări
Imaginea articolului Şumudică nu poate sparge gheaţa cu Rizespor şi reuşeşte doar o remiză cu Sivasspor

Şumudică nu poate sparge gheaţa cu Rizespor şi reuşeşte doar o remiză cu Sivasspor

Marius Şumudică a ajuns la al şaselea meci pe banca turcilor de la Rizespor şi încă nu a obţinut nicio victorie. În cele şase evoluţii cu el pe bancă, Rizespor a obţinut doar 3 puncte şi se află pe locul 15 în clasament, cu 28 de puncte, cu 3 mai multe decât ocupanta primului loc sub linia ce duce la retrogradare.

În remiza albă, 0-0, de sâmbătă, Şumi&Co au jucat mai mult de o oră în superioritate numerică şi au dominat categoric, fără însă a reuşi să concretizeze.

Din cele nouă şuturi trimise spre poartă, cele trei care au cadrat au fost reţinute de portarul advers.

Pentru Rizespor urmează pe 3 martie deplasarea la Kayserispor, fosta echipă a lui Dan Petrescu, aflată imediat sub echipa lui Şumudică în clasament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici