Suporteri de la Petrolul Ploieşti au jefuit o benzinărie de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

Mai mulţi suporteri ai echipei de fotbal Petrolul Ploieşti sunt cercetaţi după ce, vineri seară, supăraţi că echipa lor favorită a fost învinsă de formaţia locală CS Mioveni, pe drumul de întoarcere spre casă, au intrat într-o benzinărie de unde au furat sticle cu băutură şi produse alimentare.

143 afișări
Imaginea articolului Suporteri de la Petrolul Ploieşti au jefuit o benzinărie de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

Suporteri de la Petrolul Ploieşti au jefuit o benzinărie de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Argeş, pe drumul de întoarcere de la Mioveni spre Ploieşti, autocarul suporterilor echipei de fotbal Petrolul a oprit la o benzinărie de pe autostrada Piteşti-Bucureşti, de unde 30 din cei 55 de fani prahoveni au furat mai multe sticle cu băutură şi dulciuri.

Ulterior, între suporteri şi agenţii de pază ai benzinăriei a izbucnit un conflict, astfel că la faţa locului au intervenit mai mulţi jandarmi şi poliţişti din Argeş care au aplanat scandalul şi i-au dus la audieri, la sediul Poliţiei Municipale, pe suporteri, unii dintre ei în stare ebrietate.

"S-a făcut un control în autocar, unde au fost găsite mai multe sticle de băutură, despre a căror provenienţă nu au putut să dea relaii aceşti suporteri. Vor fi audiaţi şi li se vor întocmi dosare penale pentru furt calificat, după ce vor fi identificate persoanele care se fac vinovate de această infracţiune. Există imagini de pe camerele de supraveghere ale benzinăriei", a declarat şeful Poliţiei municipiului Piteşti, comisar şef Mihai Neagoe.

În urma controlului, au fost desoperite mai multe sticle cu băutură - whisky, vodcă şi bere - marfa fiind recuperată şi înapoiată reprezentanţilor benzinăriei.

Suporterii sunt cercetaţi în libertate, o parte dintre ei urmând să fie amendaţi şi pentru tulburarea liniştii publice.

Partida CS Mioveni- Petrolul, din etapa a XIII-a a seriei secunde a Ligii a II-a, s-a disputat vineri, de la ora 16.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici