Ţălnar: Sunt convins că vom fi vânaţi până la finalul campionatului

Antrenorul Cornel Ţălnar consideră că echipa Dinamo este vânată de arbitri, acuzând formaţiile Pandurii, Astra şi Petrolul, cu care "alb-roşii" se află în luptă pentru un loc de Liga Europa, că apelează la jocuri de culise în acest final de campionat.

159 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: Sunt convins că vom fi vânaţi până la finalul campionatului

Ţălnar: Sunt convins că vom fi vânaţi până la finalul campionatului (Imagine: Mihai Dascalescu / MediafaxFoto)

"Deocamdată sunt patru absenţi, sper să nu fie mai mulţi. Trebuie să jucăm, nu avem încontro. Dacă cei de la Pandurii au reuşit să facă în aşa fel ca toţi jucătorii noştri care erau pasibili de suspendare să nu joace la Târgu Jiu, înseamnă că au valoare mare. Etapa trecută am improvizat cu trei fotbalişti, acum minim patru. Dacă meregem din aproape în aproape pe final de campionat s-ar putea să ajungem să nu mai avem cu cine juca. Pandurii au echipă bună, i-am văzut la CFR, au un lot bun, un antrenor destul de bun. Dar v-am spus, după ce noi am ajuns cât de cât mai sus, suntem atacaţi din toate direcţiile. Cred că a văzut toată lumea ce s-a întâmplat la meciul cu Universitatea Cluj. Sunt convins că vom fi vânaţi până la finalul campionatului din toate unghiurile", a declarat Ţălnar, vineri, într-o conferinţă de presă.

Antrenorul nu are la dispoziţie pentru partida cu Pandurii Târgu Jiu niciun jucător de bază din linia de mijloc a echipei, Boubacar, Curtean, Cosmin Matei şi Cătălin Munteanu: "Nu ştiu dacă putem spera la un loc doi. E foarte greu, mai ales în condiţiile în care avem un lot foarte restrâns numeric. L-am pierdut definitiv pe Cătălin Munteanu, apoi dacă la fiecare meci ne lipsesc 3-4 jucători va fi cu atât mai greu. Până acum, când eram pe locul 7-8, nu ne băga nimeni în seamă. Cum am urcat un pic, au început directele, indirectele. Noi vrem să adunăm puncte, dar de vreme ce nu suntem lăsaţi în pace este foarte greu. De cine nu suntem lăsaţi în pace? De echipele cu care suntem la bătaie. Vă daţi seama că nu ne vânează pe noi Drobeta Turnu Severin. Petrolul, Pandurii, Astra, cu ei ne batem, nu cu altcineva. Acum jucăm fără 40-50 la sută din jucătorii de bază. Nu avem toată linia de mijloc, Boubacar are contractură, Matei afară, Curtean afară, Cătălin Munteanu afară. Spuneţi dumneavoastră linia de mijloc! Nu ştiu dacă îl putem recupera pe Boubacar. Sperăm. Mai sunt probleme cu Grigore la muşchii abdominali".

Tehncianul dinamovist consideră că oficiali ai cluburilor Petrolul Ploieşti, Astra Giurgiu şi Pandurii Târgu Jiu recurg la "dedesubturi" în lupta pentru ocuparea unui loc în clasament care să permită participarea în Liga Europa. "Noi nu suntem lăsaţi să ne vedem de treabă. Dacă au început după şapte etape să ne ia prin învăluire şi să ne toace, vă daţi seama ce va fi pe final de campionat. Şi noi ne-am dori să avem oameni care să se bată pentru noi, noi suntem în bătaia puştii, la fel ca în răscoala de la 1907. Noi mergem cu pieptul gol şi vin ceilalţi şi trag în noi. Sunt convins că domnul Negoiţă face tot ce poate să ne ţină spatele, dar sunt foarte multe dedesubturi în fotbal, de care eu credeam că am scăpat. Din păcate se continuă cu aceste lucruri. Se vorbeşte: «cu cine jucăm etapa viitoare? Cu Rapid. Vezi că sunt patru inşi la Rapid, rezolvă-i să nu joace cu noi». Exact aşa s-a întâmplat la noi la meciul cu Universitatea Cluj. Se pare că au putere, eu am constat pe pielea noastră. Au primit toţi jucătorii cartonaşe care puteau să nu joace la Pandurii? Eu vă spun, nici pomeneală ca Bălgradean şi Matei să merite cartonaşe galbene. Am văzut fazele. Are şi Bălgrădean o vină că s-a dus să scoată jucătorii din meleul ăla, dar acelaşi lucru nu l-a făcut şi portarul lor? Şi portarul lor avea cartonaş galben, dacă îl primea şi pe al doilea, jucau în 10 oameni, fără portar. Sunt multe lucruri neclare", a mai spus Ţălnar.

Partida Pandurii Târgu Jiu-Dinamo, din cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici