Tenismanul Eduardo Schwank şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă

Tenismanul argentinian Eduardo Schwank, în vârstă de 29 de ani, şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă, printr-un comunicat postat pe site-ul marketingregistrado.com.

49 afișări
Imaginea articolului Tenismanul Eduardo Schwank şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă

Tenismanul Eduardo Schwank şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vreau să vă anunţ că după mulţi ani de activitate în acest minunat sport numit tenis, am decis să mă retrag. Tenisul a însemnat totul în viaţa mea, sunt foarte mulţumit şi mândru de cariera mea. (...) Am spus mereu că atunci când nu voi mai avea suficientă dorinţă de a merge mai departe voi încheia ciclul şi voi începe o nouă etapă în viaţa mea. Acel moment a sosit", a notat Schwank în comunicat.

Argentinianul le-a mulţumit apropiaţilor săi, colaboratorilor şi fanilor pentru susţinere.

Eduardo Schwank a câştigat de-a lungul carierei un singur titlu în circuitul ATP, la dublu, la Stuttgart, în 2010.

În 2011, Schwank a făcut parte din echipa Argentinei care a învins Româniia, cu scorul general de 4-1, în primul tur al Cupei Davis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici