Tiberiu Dolniceanu, cel mai bun sportiv al FR de Scrimă în 2014

Sabrerul Tiberiu Dolniceanu, medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de la Kazan (Rusia), a primit, joi, în cadrul unui eveniment organizat la Muzeul Militar Naţional "Ferdinand I", premiul pentru cel mai bun sportiv al Federaţiei Române de Scrimă în anul 2014.

94 afișări
Imaginea articolului Tiberiu Dolniceanu, cel mai bun sportiv al FR de Scrimă în 2014

Tiberiu Dolniceanu, cel mai bun sportiv al FR de Scrimă în 2014 (Imagine: Tibor Ilyes/Mediafax Foto)

Dolniceanu a fost urmat în clasament de spadasina Simona Gherman, medaliată cu aur în proba de echipe de la Campionatul European de la Strasbourg, competiţie unde a urcat şi pe treapta a treia a podiumului în proba individuală.

Spadasina Ana Maria Brânză s-a clasat pe locul trei, în timp ce pe locurile patru şi cinci s-au clasat coechipierele ei, Simona Pop şi Maria Udrea.

Floretista Maria Boldor, medaliată cu bronz la Campionatele Europene de juniori de la Ierusalim, a fost desemnată a şasea sportivă a anului, ea fiind urmată de sabrerii Alin Badea, Iulian Teodosiu, Ciprian Gălăţanu şi Tudor Cucu.

La eveniment au participat şi ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, şi preşedintele COSR, Alin Petrache.

"A fost un an dificil pentru toată lumea, dar ne bucurăm că avem ce premia. Am obţinut performanţe şi ne-am îndeplinit obiectivele. Urmează un an şi mai greu, pentru că vin calificările pentru Jocurile Olimpice de la Rio. Acum, suntem în toiul pregătirilor pentru sezonul viitor", a declarat preşedintele FR Scrimă, Mihai Covaliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici