Tottenham donează 100.000 de lire sterline, din amenzi date în pandemie, unui spital londonez

Conducerea echipei de fotbal Tottenham a amendat trei jucători pentru încălcarea restricţiilor epidemiologice în ajunul Anului Nou şi a decis să doneze 100.000 de lire sterline din banii astfel adunaţi personalului Spitalului Universitar North Middlesex.

328 afișări
Imaginea articolului Tottenham donează 100.000 de lire sterline, din amenzi date în pandemie, unui spital londonez

Tottenham donează 100.000 de lire sterline, din amenzi date în pandemie, unui spital londonez

Tottenham a donat 100.000 de lire sterline personalului Spitalului Universitar North Middlesex folosind banii strânşi din amenzi emise lui Erik Lamela, Giovani Lo Celso şi Sergio Reguilon.

Aceştia au fost sancţionaţi de club pentru încălcarea regulilor interne de combatere a infecţiei cu coronavirus, în perioada sărbătorilor, după ce a apărut o imagine cu aceştia participând la o petrecere mare, într-un moment în care Londra se afla sub restricţii de nivelul patru.

Clubul a folosit aceşti bani pentru a mulţumi personalului spitalului local, aceştia urmând a fi acordaţi sub formă de vouchere cadou angajaţilor care a lucrat în contact direct cu bolnavii de Covid-19.

Daniel Levy, preşedintele clubului londonez, a declarat: „Personalul medical din toată ţara continuă să facă sacrificii şi să se pună în pericol în fiecare zi pentru a salva vieţi şi sperăm că această donaţie va contribui într-un fel la recunoaşterea pe care o merită aceşti eroi”.

Această donaţie continuă o relaţie puternică între club şi spital după ce vestiarele, spaţiile medicale şi zonele media ale stadionului celor de la Spurs au fost transformate pentru a găzdui serviciul ambulatoriu pentru femeile internate la spitalul North Mid, în timpul primului lockdown din Londra, între aprilie şi iulie 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici