Tribunalul Bucureşti a admis alţi doi intervenienţi în dosarul validării conducerii FRF, Corvinul şi Poli Timişoara

Tribunalul Bucureşti a admis, marţi, încă două cereri de intervenţie în solicitarea FRF de validare a noii sale conduceri, SC Politehnica Timişoara SA, patronată de omul de afaceri Marian Iancu, şi FC Corvinul Hunedoara, club dezafiliat în 15 mai 2006, în afara celei depuse de AJF Giurgiu.

229 afișări
Imaginea articolului Tribunalul Bucureşti a admis alţi doi intervenienţi în dosarul validării conducerii FRF, Corvinul şi Poli Timişoara

Tribunalul Bucureşti a admis alţi doi intervenienţi în dosarul validării conducerii FRF, Corvinul şi Poli Timişoara (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Instanţa a stabilit ca termen pentru judecarea solicitării Federaţiei Române de Fotbal de validare a noii conduceri data de 3 iunie, ora 12.00.

Înregistrarea noii conduceri a FRF în Registrul Federaţiilor de la Tribunalul Bucureşti a fost contestată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Giurgiu, membru afiliat al forului, care a depus o contestaţie în urmă cu o lună şi jumătate, prin care solicita anularea alegerilor pentru preşedinţia Federaţiei Română de Fotbal, câştigate de Răzvan Burleanu la 5 martie.

Motivul contestaţiei îl reprezintă participarea la alegeri a cluburilor şcolare, structuri de drept public care conform Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) în vigoare nu aveau drept de vot.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici