Trupul neînsufleţit al Iolandei Balaş Soter va fi depus duminică la Capela Cimitirului Militar

Federaţia Română de Atletism a anunţat, sâmbătă, într-un comunicat oficial, că trupul neînsufleţit al Iolandei Balaş Soter va rămâne la sediul federaţiei încă o zi, până duminică, la ora 15, după care va fi depus la Capela Cimitirului Militar Ghencea.

1115 afișări
Imaginea articolului Trupul neînsufleţit al Iolandei Balaş Soter va fi depus duminică la Capela Cimitirului Militar

Trupul neînsufleţit al Iolandei Balaş Soter va fi depus duminică la Capela Cimitirului Militar (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Corpul neînsufleţit al Iolandei Balaş Soter va rămâne la sediul Federaţiei Române de Atletism (str. Dr. Primo Nebiolo, nr.2, sector 1 Bucureşti) de astăzi (12.03), ora 13, până mâine (13.03), ora 15, pentru ca de la ora 16 să fie depus la Capela Cimitirului Militar Ghencea 1 (vizavi de Clubul Sportiv al Armatei Steaua, în prelugirea Bdul Ghencea). Ceremonia de înmormântare va începe luni (14.03), de la ora 12, după care masa de pomenire să se desfăşoare la Hotelul Militar Haiducul", se scrie în comunicat.

Multiplă recordmenă mondială şi olimpică, Iolanda Balaş Soter s-a stins din viaţă, vineri, la 79 de ani. Fosta atletă a fost preşedinta Federaţiei Române de Atletism între 1988 şi 2005, de numele ei legându-se construirea actualului sediu al FRA, dar şi amenajarea mai multor piste de atletism.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici