Bianca Andreescu este OUT de la Turneul Campioanelor, după ce s-a retras în meciul cu Karolina Pliskova din cauza unei accidentări

Bianca Andreescu (19 ani, nr. 4 WTA) nu a reuşit să continue meciul cu jucătoarea din Cehia, Karolina Pliskova, (27 ani, nr. 2 WTA). Sportiva din Canada de origine română s-a accidentat la genunchi după al doilea game câştigat de ea.

3621 afișări
Imaginea articolului Bianca Andreescu este OUT de la Turneul Campioanelor, după ce s-a retras în meciul cu Karolina Pliskova din cauza unei accidentări

Bianca Andreescu este OUT de la Turneul Campioanelor, după ce s-a retras în meciul cu Karolina Pliskova din cauza unei accidentări

Bianca a fost bandajată şi a dus primul set până la capăt, dar a decis să renunţe la partidă din cauza durerilor. Andreescu a fost sfătuită să se retragă chiar în momentul în care s-a accidentat, dar Bianca a vrut să continue, crezând că va reuşi să o învingă pe cehoiacă.

„Genunchiul meu s-a răsucit. Doctorul mi-a validat că e vorbe de menisc! Nu pot să mă las aproape deloc pe genunchi. Se aude un zgomot de fiecare dată când alerg şi mă doare", i-a spus Bianca antrenorului ei Sylvain Bruneau. Acesta a sfătuit-o să renunţe, dar ea a răspuns:

„Nu vreau să mă opresc. Dacă jucam cu Simona, atunci ok, dar Karolina ratează mult".

Cu toate acestea, Bianca nu a reuşit să mai continue meciul, iar Karolina Pliskova a câştigat după 46 de minute actul întâi, scor 6-3.

„Am început bine turneul, chiar dacă am pierdut cu Svitolina. Îmi pare rău că a trebuit să se retragă, nu ştiu ce a păţit, dar toate suntem obosite după tot anul.

 

Cred că am jucat destul de bine anul acesta, mă simt bine aici şi cred că am şanse să joc, în continuare, un tenis bun aici", a spus Karolina Pliskova, la finalul meciului cu Bianca Andreescu.

Ştirea iniţială

Bianca Andreescu a început în forţă al doilea meci din Grupa Mov de la Turneul Campioanelor. Jucătoarea din Canda de origine română a câştigat primele două game-uri în faţa sportivei de pe locul doi în ierarhia mondială, Karolina Pliskova. 

La începutul game-ului cu numărul 3, Bianca Andreescu în vârstă de 19 ani a suferit o accidentare la genunchi. Tenismena i-ar fi spus medicului că a simţit cum i-a trosnit ceva la genunchi.

Andreescu a fost bandajată la genunchi, iar meciul a fost reluat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici