UEFA a decis: Steaua - Schalke nu se amână. Meciul se va juca la Cluj-Napoca

Partida Steaua - Schalke 04, contând pentru etapa I a Grupei J a Ligii Europa se va disputa în data stabilită iniţial, 15 septembrie, însă nu pe Arena Naţională, ci pe Stadionul Dr Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, a decis, vineri, UEFA, a declarat, pentru MEDIAFAX, Narcis Răducan.

827 afișări
Imaginea articolului UEFA a decis: Steaua - Schalke nu se amână. Meciul se va juca la Cluj-Napoca

UEFA a decis: Steaua - Schalke nu se amână. Meciul se va juca la Cluj-Napoca (Imagine: Bogdan Dinica/Mediafax Foto)

"UEFA a decis ca meciul cu Shalke să se dispute pe 15 septembrie la Cluj. Nu am văzut hârtia trimisă de UEFA, dar ei de obicei nu motivează deciziile pe care le iau. Probabil că nu au vrut să-şi asume riscurile legate de schimbarea gazonului. Dacă aşa a decis UEFA asta e, trebuie să ne adaptăm, să ne pregătim rapid, pentru că timpul e scurt", a afirmat directorul sportiv al FC Steaua.

O comisie UEFA a inspectat, joi, gazonul distrus după meciul România-Franţa şi făcut un raport pe care l-a înaintat conducerii forului european. În aceeaşi zi, FRF a informat că gazonul de pe Arena Naţională va fi înlocuit în totalitate, lucrările urmând a fi efectuate în maxim două săptămâni de către o altă firmă decât cea care l-a montat iniţial.

Patronul Stelei, Gigi Becali, anunţase, vineri, că UEFA şi-a dat acordul în proporţie de 95 la sută ca meciul să aibă loc în 21 septembrie, însă forul european a hotărât ca meciul să dispute la data programată pe un alt stadion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici