Un campion la jujitsu a fost răpit la Rio de Janeiro de persoane ce purtau uniforma poliţiei din Rio

Jason Lee, campion de jujitsu, susţine că "a fost răpit de oameni ce purtau uniformele poliţiei din Rio". Lee nu face parte din delegaţia oficială a Noii Zeelande la Jocurile Olimpice deoarece jujitsu nu este disciplină olimpică.

588 afișări
Imaginea articolului Un campion la jujitsu a fost răpit la Rio de Janeiro de persoane ce purtau uniforma poliţiei din Rio

Un campion la jujitsu a fost răpit la Rio de Janeiro de persoane ce purtau uniforma poliţiei din Rio (Imagine AFP)

Sportivul în vârstă de 27 de ani a povestit pe Facebook că a fost acostat de un grup de bărbaţi ce purtau uniformele poliţiei din Rio şi i s-a cerut o sumă de bani. Pentru că a refuzat, Lee s-a trezit ameninţat cu pistolul şi urcat cu forţa într-o maşină. Sportivul a mers apoi la două bancomate pentru a face rost de suma de 450 de lire sterline, sumă care a ajuns în posesia celor care l-au sechestrat.

În momentul în care a fost eliberat, cei care l-au "răpit" şi-au explicat gestul: "În Brazilia e ilegal să conduci fără să ai la tine paşaportul!".

Lee a tras apoi concluzia întâmplării prin care a trecut: "Brazilia e o ţară groaznică în toată puterea cuvântului! Nu ştiu ce e mai deprimant: faptul că li se întâmplă aşa ceva străinilor cu doar câteva zile înainte de startul Jocurilor Olimpice sau faptul că brazilienii trebuie să trăiască într-o asemenea mizerie zi de zi".

Jocurile Olimpice din Brazilia se vor desfăşura în perioada 5-21 august.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici