Un meci din Premier League a fost întrerupt 15 minute din cauza unei drone

  • Meciul dintre Brentford şi Wolves, din Premier League, a fost întrerupt după ce o dronă a survolat terenul.
  • Jucătorii au fost nevoiţi să părăsească terenul după ce obiectul zburător a apărut pe stadionul lui Brentford în timpul primei reprize.
361 afișări
Imaginea articolului Un meci din Premier League a fost întrerupt 15 minute din cauza unei drone

Sursa Foto: Twitter Mirror Breaking News

Meciul dintre Brentford şi Wolves a fost întrerupt timp de 15 minute înainte ca jucătorii să revină pe teren şi să facă o scurtă încălzire înainte ca jocul să se reia. Arbitrul Peter Bankes a oprit meciul în minutul 35 din cauza unei drone, potrivit Mirror

Înainte de acest eveniment, jucătorii Mathias Jensen şi Rico Henry au fost implicaţi într-o ciocnire puternică la cap. 

Cei doi au rămas plini de sânge pe teren după ce s-au ciocnit frontal când au încercat să câştige o minge aeriană în minutul 21 al confruntării din Premier League. Jucătorii au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost înlocuiţi. 

La pauză, scorul era 0-0. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici