United Galaţi s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor la futsal

Brazilianul Daniel Araujo Carreteiro a marcat 5 goluri pentru echipa de futsal United Galaţi, contribuind la victoria acesteia din şaisprezecimile de finală ale UEFA Futsal Champions League cu 6-3, împotriva polonezilor de la BTS Rekord Bielsko-Biała.

117 afișări
Imaginea articolului United Galaţi s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor la futsal

FOTO: Facebook BTS Rekord

CS United Galaţi, reprezentanta futsalului românesc în UEFA Futsal Champions League în acest sezon, a dat piept sâmbătă, în deplasare, cu echipa poloneză BTS Rekord Bielsko-Biała.

Miza disputei dintre campioanele Poloniei şi României a fost calificarea în optimile de finală ale celei mai importante competiţii intercluburi din futsalul mondial.

CS United Galaţi s-a calificat în 16-imile de finală ale UEFA Futsal Champions League după ce a trecut de Ashdod Dolphins, campioana Israelului, pe teren propriu, scor 1-0.

Adversara din 16-imi a gălăţenilor, Rekord Bielsko-Biała, a trecut în turul precedent de galezii de la Swansea University cu scorul de 6-0, într-o partidă disputată pe teren propriu.

Din păcate, gălăţenii Robert Crişan şi Ionuţ Păduraru au fost testaţi pozitiv la COVID-19 înainte de plecare, condiţii în care United a deplasat în Polonia doar 11 jucători.

Cu toate acestea, românii au făcut o partidă de excepţie, brazilianul Daniel Araujo Carreteiro având poate cea mai bună evoluţie a carierei sale.

Acesta a marcat 5 din cele 6 goluri ale gălăţenilor, care s-au calificat mai departe cu scorul de 6-3.

Prima repriză s-a încheiat la egalitate, 2-2, Araujo marcând în minutele 6 şi 11.

În debutul reprizei secunde brazilianul a înscris rapid de două ori (minutele 32 şi 35), urmat imediat de Florin Ignat (min. 36), scorul ajungând la 5-2. Polonezii au redus peste alte două minute (5-3, min. 38).

Araujo a dat lovitura de graţie, 6-3, în minutul 40, după care scorul nu a mai suferit modificări, cu toate că United galaţi a mai avut câteva ocazii importante.

Gălăţenii vor juca în optimi cu învingătoarea dintre Omonia Futsal Nicosia (Cipru) şi Berettyoujfalu (Ungaria).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici