Unul dintre cei mari antrenori de tenis din lume, invitat de Federaţia Română de Tenis în România

Federaţia Română de Tenis va organiza cursul „Metode de dezvoltare ale tenisului modern şi corecţiile acestora", realizat în colaborare cu Colegiul Antrenorilor FRT, cu participarea unor lectori renumiţi precum Iñaki Balzola, director internaţional PTR USA şi Ştefan Niţă, lector PTR România.

646 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cei mari antrenori de tenis din lume, invitat de Federaţia Română de Tenis în România

Unul dintre cei mari antrenori de tenis din lume, invitat de Federaţia Română de Tenis în România

Originar din Italia, Iñaki Balzola ocupă funcţia de director internaţional în cadrul PTR (Professional Tennis Registry), o organizaţie internaţională a profesorilor de tenis cu peste 14,500 de membri în 126 de ţări care certifică, educă şi oferă servicii de tenis la un nivel profesionist. Ca şi clinician internaţional şi profesor PTR, Iñaki a predat în peste 350 de workshop-uri despre tenis, vorbind engleză, franceză, italiană, portugheză şi spaniolă, în peste 60 de ţări.

Iñaki Balzola este un vorbitor frecvent şi reprezintă PTR la multe simpozioane internaţionale, inclusiv la Simpozionul Internaţional Anual PTR, Conferinţa Anuală a profesorilor de tenis organizată de USTA la New York, Worldwide Conference şi Întâlnirea Anuală, ambele organizate de ITF şi a vorbit la simpozioanele regionale din Argentina, Belgia, Brazilia, Columbia, Republica Dominicană, Italia, Mexic şi Peru, fiind unul dintre vorbitorii ce reprezintă PTR la ATP Professional Course. De asemenea, el este un antrenor USTA High Performance, un vorbitor la Cardio Tennis Internaţional şi unul dintre cei doi medici ce predau cursul certificat Pat Etcheberry. A scris articole pentru „TennisPro”, „Tennis în Spanish”, „Tennis Italiano” şi alte publicaţii de tenis.

Ştefan Niţă este unul dintre cei mai tineri antrenori profesionişti de tenis din ţara noastră, este lector certificat PTR România, şi unul dintre puţinii români care au activat la ”National International Tennis Academy”, în Marea Britanie.

Programul acestui curs este următorul:

26 octombrie - Cluj-Napoca (Sala Sporturilor "Horia Demian")

28 octombrie - Iaşi (Şcoala Gimnazială nr.39 "George Călinescu")

29 octombrie – Bucureşti (Centrul Naţional de Tenis din cadrul FRT)

Toate prezentările vor avea loc între orele 09.00 - 15.00, cu pauză între orele 12.00 - 13.00.

La această acţiune vor fi prezenţi preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, vicepreşedintele FRT, Răzvan Itu, şi preşedintele CDA FRT, Florin Niţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici