Vlad Munteanu, manager naţionala U21: Rădoi e un lider înnăscut. Nu degeaba a fost căpitanul Stelei

Managerul operaţional al naţionalei U21, Vlad Munteanu, l-a lăudat pe Mirel Rădoi pentru felul în care a pregătit partida cu Bosnia, liderul grupei înainte de întâlnirea de la Ovidiu.

292 afișări
Imaginea articolului Vlad Munteanu, manager naţionala U21: Rădoi e un lider înnăscut. Nu degeaba a fost căpitanul Stelei

Vlad Munteanu, manager naţionala U21: Rădoi e un lider înnăscut. Nu degeaba a fost căpitanul Stelei

România U21 aproape că s-a calificat la EURO 2019 după ce a învins Bosnia cu 2-0 şi mai are la dispoziţie două meciuri pentru a se califica şi matematic la turneul final. Managerul operaţional al naţionalei U21, Vlad Munteanu, a evidenţiat calităţile noului selecţioner de la tineret: "Mirel Rădoi e un lider înnăscut. Nu degeaba a fost căpitanul Stelei. În şedinţele din Portugalia şi de la Ovidiu a transmis ce trebuia jucătorilor. Jos pălăria. În momentul în care nu transmiţi nimic jucătorilor, ai o problemă. Nu e cazul lui Rădoi, nu e omul care să nu poată transmite ceva", a declarat fostul dinamovist, la Digi Sport.

Programul României U21:

Liechtenstein – Portugalia (11 octombrie), România – Ţara Galilor (12 octombrie);
România – Liechtenstein, Portugalia – Bosnia, Ţara Galilor – Elveţia (16 octombrie)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici