Cât slăbeşti alergând după fluturi: o cură de slăbire inedită

O oră de badminton te ajută să arzi până la 500 de calorii, iar pe termen lung duce la creşterea nivelului de colesterol bun din sânge, la scăderea tensiunii arteriale şi la o ameliorare a anduranţei organismului.

297 afișări
Imaginea articolului Cât slăbeşti alergând după fluturi: o cură de slăbire inedită

Cât slăbeşti alergând după fluturi: o cură de slăbire inedită (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În timpul iernii, dacă vrei să faci mişcare şi nu eşti pasionat de schi, patinaj sau alte sporturi din aceeaşi categorie, poţi să mergi într-o sală şi, de ce nu, să joci badminton, chiar dacă la prima impresie pare doar o joacă de copii, trebuie ştiut că badmintonul este un sport foarte solicitant, în special pentru cei care vor să dea jos kilogramele nedorite, iar o oră de joc te ajută să arzi în jur de 500 de calorii.

În plus, după numai o jumătate de oră de joc bătăile inimii ajung la 80-85 la sută din nivelul maxim, undeva spre limita superioară a zonei de efort aerob.

Citeşte mai multe despre slăbirea cu ajutorul badmintonului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici