Cum va arăta vehiculul blindat al viitorului - VIDEO

Departamentul American al Apărării lucrează la un nou vehicul blindat, numit GXV-T, al cărui scop este îmbunătăţirea durabilităţii şi a performanţei vehiculelor blindate.

4862 afișări
Imaginea articolului Cum va arăta vehiculul blindat al viitorului - VIDEO

Cum va arăta vehiculul blindat al viitorului - VIDEO

Comenzile obişnuite vor deveni automate, permiţând şoferului să se concentreze asupra activităţilor strategice, potrivit CNN.

Cercetătorii vor să mărească agilitatea vehiculului reducându-i dimensiunea şi greutatea cu 50% şi mărind cu 100% viteza.

Spre deosebire de tancurile lente şi blindate puternic, aceste vehicule mai mici şi mai rapide vor putea să se apere cu ajutorul unui scut care se poate repoziţiona, vor putea să evite ameninţările şi să demareze rapid.

Cercetătorii de la DARPA speră să înceapă dezvoltarea acestui vehicul în 2015. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici