Fructe şi legume care previn îmbătrânirea

Fructele de pădure, strugurii şi roşiile se numără printre cele mai importante zece fructe şi legume care ne ajută, prin consumul lor, în lupta pentru păstrarea tinereţii, informează cotidianul Gândul.

1001 afișări
Imaginea articolului Fructe şi legume care previn îmbătrânirea

Fructe şi legume care previn îmbătrânirea (Imagine: Mediafax Foto)

Afinele, merişorul, căpşunele şi zmeura sunt foarte bogate în antioxidanţi, substanţe care împiedică îmbătrânirea prematură a celulelor. „Afinele conţin mai mulţi antioxidanţi, decât orice alt aliment. Ele sunt, de exemplu, de trei ori mai bogate în această substanţă decât vinul roşu sau ceaiul verde.

Citeşte mai multe despre fructele şi legumele care previn  îmbătrânirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici