Greşeli în evidenţa străzilor fără canalizare dintr-un municipiu din ţară. Primarul cere ajutorul cetăţenilor

  • Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, susţine că Primăria nu are o evidenţă clară a străzilor fără canalizare din oraş.
  • Lasconi a confruntat documentele cu situaţia din teren în momentul în care a început să lucreze la un proiect european. De aceea, ea cere ajutorul cetăţenilor.
891 afișări
Imaginea articolului Greşeli în evidenţa străzilor fără canalizare dintr-un municipiu din ţară. Primarul cere ajutorul cetăţenilor

Facebook: Elena Lasconi

Primarul Elena Lasconi vrea să atragă fonduri europene pentru a monta canalizare în tot oraşul Câmpulung Muscel. În momentul în care a început să lucreze la proiect, ea s-a lovit de o problemă neaşteptată: Primăria nu are o evidenţă clară a străzilor cu şi fără canalizare.

„Vreau să facem un proiect major pe fonduri europene pentru a conecta toate gospodăriile la reţeaua de apă şi canal. Pentru asta am nevoie şi de ajutorul vostru. Am cerut o evidenţă a străzilor fără utilităţi însă am constatat că acestea sunt rupte de realitate. În sensul că, în evidenţe/tabele/dosare sunt prinse mult mai puţine străzi. De ce ştiu asta? Pentru că am fost pe toate străzile din Câmpulung şi cunosc realitatea iar la prima vedere mi-au venit în minte încă zece străzi care nu apăreau în tabelele prezentate”, a anunţat primarul Elena Lasconi.

Edilul şef a găsit soluţia: îşi va trimite subordonaţi pe teren şi a cerut ajutorul populaţiei.

„Am discutat cu conducerea Edilul să trimită echipe pe teren pentru a actualiza evidenţele. Însă, fac apel şi la voi să ne comunicaţi dacă pe strada voastră nu există apă şi canalizare. E important să avem o evidenţă clară pentru a prinde în proiect absolut toate străzile. Nu se mai poate să continuăm aşa ca în evul mediu. Acestea sunt nevoi de bază, elementare şi nu un lux”, a precizat Elena Lasconi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici