Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

153 afișări

O persoană rănită şi alte 80 evacuate după explozia unei butelii într-un bloc din Medgidia - FOTO

O persoană a fost rănită, vineri dimineaţă, suferind mai multe arsuri, după explozia unei butelii într-un bloc de garsoniere din oraşul Medgidia din judeţul Constanţa, în urma deflagraţiei alte aproximativ 80 de persoane fiind evacuate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Dosar de moarte suspectă în cazul decesului lui Gyuri Pascu. Procurorii au cerut acte medicale de la Ambulanţa Bucureşti şi IML

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis un dosar de moarte suspectă după decesul actorului Gyuri Pascu, aceştia solicitând mai multe documente de la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov, urmând să fie audiate mai multe persoane, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Violoncelistul Adrian Naidin: Rog conducerea MAI şi a Ministerului Justiţiei să facă lumină, să îmi cureţe numele/ Artistul a căzut de la etaj în timpul unor percheziţii

Violoncelistul Adrian Naidin a postat un mesaj pe pagina de Facebook în care face apel la Ministerul de Interne şi cel al Justiţiei să facă lumină în cazul lui şi să îi cureţe numele "pătat" de angajaţii celor două instituţii; artistul a căzut de la etaj în timpul unor percheziţii.

Cătălina Ponor, pe lista candidaţilor la alegerile pentru Camera Deputaţilor: "Mâine va şti toată lumea dacă voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe"

Gimnasta Cătălina Ponor va candida, la alegerile din decembrie, pentru Camera Deputaţilor din partea PSD Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cel puţin doi morţi şi 15 răniţi, în urma unui incendiu la un spital din vestul Germaniei

Cel puţin două persoane au decedat şi alte 15 sunt rănite, în urma unui incendiu care a izbucnit la un spital din oraşul german Bochum, în landul Renania de Nord-Westfalia, a comunicat vineri dimineaţă departamentul de pompieri al oraşului, informează agenţia de ştiri Dpa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici