Neymar jr. se apără de acuzaţiile de hărţuire a unei angajate a ex-sponsorului Nike

  • Neymar jr. a fost incriminat de compania Nike pentru că ar fi hărţuit sexual o angajată
  • Femeie s-a destăinuit, în 2016, că brazilianul ar fi vrut s-o forţeze să-i facă sex oral
  • Neymar jr. a semnat un contract cu Puma, în 2019, pentru 30 de milioane de $ pe an
318 afișări
Imaginea articolului Neymar jr. se apără de acuzaţiile de hărţuire a unei angajate a ex-sponsorului Nike

Neymar jr. se apără de acuzaţiile de hărţuire a unei angajate a sponsorului Nike

Neymar a răspuns incriminărilor venite din partea companiei americane Nike. Brazilianul a respins acuzaţile că ar fi hărţuit sexual o angajată de la Nike. 

Atacantul echipei Paris Saint Germain a calificat învinuirile drept “absurde şi o minciună”, într-o postare pe Instagram. El susţine că nu ştia de nicio investigaţie, deşi trebuia să i se acorde dreptul de a se apăra.

Nike a renunţat la colaborarea cu Neymar în 2019, după ce acesta a refuzat să participe de bunăvoie la ancheta ce viza acuzaţiile de hărţuire sexuală.

O angajată a companiei susţine că brazilianul a vrut să o forţeze să-i facă sex oral în timp ce dormea. Neymar nu a suferit prea mult de pe urma încheierii contractului, el semnând cu Puma anul trecut. Noua colaborare îi aduce brazilianului 30 de milioane de dolari pe an. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici