„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu - invitaţi la Aleph News: preotul catolic Francisc Doboş şi Maria Desmirean, co-fondator Biodeck

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului „Ochii pe mine!”, 30 martie, de la ora 23.00.

145 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu - invitaţi la Aleph News: preotul catolic Francisc Doboş şi Maria Desmirean, co-fondator Biodeck

FOTO: Preotul Francisc Doboş, purtatorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Bucureşti

În Săptămâna Mare a Paştelui Catolic, vorbim cu Părintele Francisc Doboş despre dilema vremurilor noastre: a merge sau nu la biserică de Paşte?

Invitatul lui Vlad Craioveanu îţi spune cum se ţin slujbele în Săptămâna Mare a Învierii Domnului, într-o perioadă marcată de restricţii şi schimbări, de pe o zi la asta. În stilul caracteristic, Vlad Craioveanu face şi o listă a păcatelor – vorba aceea, cine este făr’ de păcat să se uite la „Ochii pe mine!” – pe care le discută împreună cu părintele Doboş. Pe principiul am greşit, pot să mai fac?

Şi după ce luăm „dezlegare” la fapte bune de la părintele Francisc Doboş, te invit să facem lumea mai respirabilă împreună cu Maria Desmirean, co-founder Biodeck, primul brand românesc care oferă alternative sustenabile cu mediul.

Care sunt efectele pandemiei asupra industriei de ambalaje biodegradabile? Are românul o educaţie în ceea ce priveşte respectarea mediului înconjurător? Există politici de mediu în România?

O ediţie specială „Ochii pe mine!” pe care nu vrei să o ratezi, marţi, 30  Martie, începând cu ora 23.00, la Aleph News!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici